Nationale-Nederlanden Internetsparen

Nationale-Nederlanden Internetsparen

Spaarbeleid Nationale-Nederlanden Bank

Een overzichtelijk en toegankelijk aanbod spaarproducten met een eerlijke rente, dat is wat wij u bieden. Wat wij graag willen is dat onze producten en diensten eenvoudig en makkelijk te begrijpen zijn, uw belang staat bij ons immers altijd centraal. Wij volgen de principes van het modern spaarbeleid, deze principes zijn als volgt doorgevoerd in het spaarbeleid van Nationale-Nederlanden Bank;

– Een transparante bank met een stabiel en consistent spaarbeleid
– Doet niet mee aan tijdelijke acties met tijdelijke extreem hogere renterarieven
– Overzichtelijk aanbod
– Nieuwe en bestaande klanten zijn voor ons even belangrijk

Naast deze principes hanteren wij een helder communicatiebeleid over wijzigingen m.b.t. rente. Klanten die in bezit zijn van een Internetspaarrekening informeren we van te voren over rentewijziging via een e-mail. Op onze website vermelden we de actuele rentepercentages.

Tarieven van de spaarproducten

De tarieven van onze spaarproducten worden gebaseerd op 4 zaken. Ontwikkelingen op de geld- en kapitaalmarkt, de opbrengsten van de belegde spaargelden, de concurrentie en de kosten die wij maken voor onze producten.
Wij streven uiteraard naar een ‘eerlijke rente’ door het belang van de klant en het belang van de bank in balans te houden. De rente zal niet verhoogt of verlaagt worden zonder dat wij daartoe een goede aanleiding zien.

Internetsparen

Wilt u sparen tegen een hoge variabele rente en daarnaast altijd over uw geld kunnen beschikken? Dan is Internetsparen van Nationale-Nederlanden de bank waar u naar op zoek bent. Momenteel krijgt u bij ons een hoge variabele rente van 1,75%. Tot maximaal €1.000.000,- wordt de rente vergoed. (Nationale-Nederlanden kan de rente wijzigen). Verder biedt Internetsparen via ons u alle vrijheid! Wilt u geld opnemen? Dat kan altijd en u betaald daar geen kosten voor. Daarnaast hoeft u ook geen minimaal bedrag te storten.
Via een persoonlijke en beveiligde online omgeving kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij uw geld.

Depositogarantiestelsel

Als Nationale-Nederlanden Bank vallen wij onder het depositogarantiestelsel. Het stelsel garandeert bepaalde tegoeden van rekeninghouders van een bank die haar verplichtingen niet meer kan nakomen. Rekeninghouders kunnen hun deposito’s tot een maximum vergoed krijgen, als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Deze voorwaarden zijn te vinden op de website van De Nederlandsche Bank.

Het depositogarantiestelsel is van toepassing op alle in Nederland gevestigde banken die een vergunning hebben van DNB. Als een bank waarop het depositogarantiestelsel van toepassing is niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen (bijvoorbeeld bij een faillissement), dan krijgt u als rekeninghouder de eerste € 100.000,- van uw tegoeden op de betaal- en spaarrekeningen gegarandeerd terug. Aandelen of obligaties aan toonder vallen niet onder het depositogarantiestelsel.

Bij en/of rekeningen geldt deze garantie voor beide rekeninghouders. De regeling geldt namelijk per persoon, per bank (niet per rekening). In dit geval heeft u beiden de zekerheid dat uw tegoeden gegarandeerd zijn tot € 100.000,- per persoon, dus in totaal € 200.000,-.

 

 

 

Laat een bericht achter

comment-avatar

*