Knab Flexibel Sparen

Knab Flexibel Sparen

Over Knab

Natuurlijk kan je bij Knab sparen, betalen en beleggen. Maar we gaan nog verder. Bij Knab geloven we dat het anders moet én kan! Om grip op je complete financiële situatie te krijgen hebben wij een aantal innovatieve technologieën ontwikkeld. Deze slimme tools helpen je geld verdienen en besparen. Ze vervangen de bankier, en denken met je mee. Bankieren draait bij ons om het waarmaken van dromen.

Flexibel Sparen

Je spaargeld is bij Knab altijd vrij opneembaar. Binnen enkele seconden is je spaargeld beschikbaar. Je boekt het zo over naar je Knab betaalrekening.
Verschillende spaardoelen? Open gewoon verschillende rekeningen, en geef elk van deze rekening een aparte naam. Zomervakantie, nieuwe auto. bedenk het maar!

Extra’s

Met Flexibel Sparen van Knab profiteer je niet alleen van een aantrekkelijke rente, je neemt ook nog een geld op wanneer je maar wilt. Ook nog eens zelf bepalen wanneer je rente krijgt? Dat kan met de Rentecasher. Bovendien krijg je ook een melding van ons wanneer de rente wijzigt. Met Knab Basis is het mogelijk om te sparen tot maximaal € 50.000.

Ervaringen

” Het werd tijd dat banken zich realiseren dat er aan de andere kant van de rekening een mens zit.”  Joost

” Overstappen van bank, daar zie je in eerste instantie tegenop. Maar het is slechts één formulier invullen. Knab regelt de rest.” Frank

Ik zou Knab willen aanraden vanwege de servicegerichtheid en het centraal stellen van de klant.” Dennis

 

Laat een bericht achter

comment-avatar

*