Over Moneymonster

MoneymonsterDe site moneymonster is 1 januari 2014 opgericht en een initiatief van Saleswizard B.V. De site heeft als doel informatie over geld, vermogensbeheer, beleggen en investeren op een eenvoudige manier toegankelijk te maken aan een breed publiek. Op regelmatige basis schrijven wij blogs over de ontwikkelingen op de beurs en beleggingsfondsen en andere mogelijkheden te beleggen zoals vastgoed CV”s en vakantiewoningen.

Toegankelijke informatie

Informatie over beursontwikkelingen, de economie of beleggingsfondsen is meestal afkomstig van financiële specialisten en journalisten. De tips en artikelen van deze ervaren journalisten zijn voor “ons gewone mensen” bijna niet te volgen. Wij hebben daarom als doel dezelfde financiële informatie te bieden, maar dan toegankelijker.

Vergelijken en boordelen

Op onze site zullen wij veel informatie over beleggingsfondsen en -instellingen verzamelen. Deposito’s, aandelen-, obligatie- en beleggingsfondsen worden met elkaar vergeleken. En wat misschien nog wel belangrijker is, wij vragen onze lezers de fondsen te beoordelen. Zo kan je eenvoudig fondsen vergelijken en reviews van anderen lezen.