Argenta Internet spaarrekening

Argenta Internet spaarrekening

Een betrouwbare partner

Argenta is actief in België, Nederland en Luxemburg en we richten ons voornamelijk op particulieren en gezinnen. De kernbedrijvigheid van onze bank- en verzekeringsgroep bestaat uit het aanbieden van eerlijke producten tegen correcte prijzen. Argenta, de vijfde grootste financiële instelling in België, werd in 1956 opgericht als financieringsmaatschappij, gespecialiseerd in persoonlijke leningen. Argenta dankt zijn succes aan het permanent streven naar lage kosten, hoge productiviteit en het aanbieden van de ‘betere koop’. Het hoofdkantoor is gevestigd te Antwerpen in België. Argenta Nederland is gevestigd te Breda. Vandaag de dag heeft Argenta meer dan 1,5 miljoen klanten.

De eigenheid van Argenta wordt gekenmerkt door een aantal zaken:

– Wij streven ernaar de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor onze producten aan te bieden
– Eenvoud, transparantie en volume zijn de kernwoorden voor onze producten
– Elk jaar wordt het grootste gedeelte van de winst in de onderneming geherinvesteerd

Internet Spaarrekening 

Op zoek naar een Internet Spaarrekening met een aantrekkelijke rentevergoeding? Zoek niet verder. Met de Internet Spaarrekening van Argenta ontvangt u een hoge rente en kunt u altijd en overal beschikken over uw spaargeld. De kernwoorden voor onze Internet Spaarrekening? Eenvoudig & Rendabel.

– Geen maximum of minimum inleg
– Storten kan vanuit iedere rekening in Nederland en vanuit landen in de Eurozone
– Altijd kosteloos beschikken over het gehele spaartegoed via Argenta Internetbankieren
–  Gemakkelijk elektronisch uw spaargeld regelen en plannen

Rente

Met een Internet Spaarrekening van Argenta krijgt u over het gehele spaartegoed een hoge variabele rente. De spaarrente wordt jaarlijks op 1 januari bijgeschreven op uw rekening. Op de Internet Spaarrekening ontvangt u een spaarrente van 1,75%.

 

 

 

 

Laat een bericht achter

comment-avatar

*