LeasePlan Bank Internetsparen

LeasePlan Bank Internetsparen

Uw spaargeld in goede handen

Bij ons kunt u geen betaalrekening openen, ook kunt u bij ons geen geld lenen. Bij LeasePlan Bank kunt u sparen! Net als andere Nederlandse banken staan wij onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Sparen doet u via onze website. Wij hebben één kantoor en dat staat in Almere. Wij hebben geen pinautomaten of duur netwerk met filialen. De kosten blijven door deze manier van werken laag. Hierdoor kunt u van ons een hogere spaarrente verwachten.

Uw spaargeld wordt geïnvesteerd in de leaseactiviteiten van autoleasing. Maar wat is autoleasing eigenlijk? LeasePlan koopt auto’s, ondernemers gebruiken die auto’s gedurende een bepaalde periode. Tijdens deze periode betalen zij een vergoeding aan Leaseplan. Op het moment dat de leaseperiode voorbij is, verkoopt LeasePlan de auto. Daarnaast investeren wij in zakelijke mobiliteitsconcepten zoals carpooling en een combinatie van openbaar vervoer, auto en fiets.

Hoe werkt het?

Internetsparen kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week. Alles regelt u online via onze website met uw tablet, laptop, pc of smartphone. U regelt alles via de beveiligde website van LeasePlan Bank. Of het nu gaat om het openen van een rekening of het opnemen van geld. LeasePlan Bank brengt u de volgende voordelen;

– Iedere maand ontvangt u rente
– Uw geld kunt u kosteloos opnemen
– Hoge variabele rente
– Geen minimum startbedrag
– U regelt alles online
– Geen administratiekosten

Variabele rente

Op de laatste werkdag van de maand stellen wij de variabele rente vast. Dit doen wij op basis van de 1-maands Euribor® . Dit is een belangrijk rentetarief op de geldmarkt. Bovenop het Euribortarief ontvangt u van LeasePlan Bank ook een vaste opslag. Dit betekent dat uw variabele spaarrente wordt bepaald door de 1-maands Euribor® plus deze vaste opslag. Elk kwartaal stellen wij de opslag opnieuw vast.

Depositogarantiestelsel

Wanneer er een bank failliet gaat garandeert De Nederlandsche Bank (DNB) de eerste €100.000 per rekeninghouder. DNB stelt hieraan wel voorwaarden. Ook kan het gegarandeerde bedrag veranderen. Wilt u precies weten hoe het werkt? Ga dan naar de website van De Nederlandsche Bank. Daar vindt u alle informatie over het depositogarantiestelsel. Het depositogarantiestelsel is voor particuliere spaarders en kleine ondernemingen. Zij kunnen dus een beroep doen op het stelsel. Kleine ondernemingen zijn ondernemingen die een verkorte balans mogen publiceren. Ook hierover leest u meer op de site van De Nederlandsche Bank.

 

Laat een bericht achter

comment-avatar

*