Kom alles te weten over de Independer energievergelijker

Bespaar op gas, water en licht

Ook in 2019 zullen de prijzen voor energie weer gaan stijgen. Dat zal je straks ook weer merken wanneer je voor je gas, water en licht moet betalen. Ondanks de stijgende prijzen is het gelukkig nog steeds mogelijk om te besparen. Wil je in 2019 niet te veel gaan betalen voor gas, water en licht? Kies er dan voor om de Independer energievergelijker te gebruiken. Op deze manier kun je namelijk heel veel besparen op energiekosten. Maar hoe werkt de Independer energievergelijker precies? In dit blog vertellen we je alles wat je moet weten over de Independer energievergelijker.

Zo werkt de Independer energievergelijker

De Independer energievergelijker maakt het mogelijk om energie te vergelijken op prijs en duurzaamheid. Je vult eerst je postcode en huisnummer in. Vervolgens stellen we je een aantal vragen en op basis van jouw gegevens antwoorden maken we een vergelijking. Het resultaat kun je direct bekijken. Je krijgt van ons een overzicht van de prijs en kwaliteit van 28 verschillende energieleveranciers. Je vindt de energieleverancier die het beste bij jouw huishouden past, direct bovenaan. Je kunt ook direct alle details per aangeboden energiecontract bekijken. Op deze manier kun je een weloverwogen keuze maken. Voor welke energieleverancier ga jij kiezen?

Een contract afsluiten via Independer

Naast dat je de verschillende energiecontracten via de Independer energievergelijker kunt vergelijken, is het ook mogelijk om direct een energiecontract af te sluiten bij je uitgekozen energieleverancier. Er zijn ook een aantal contracten van energieleveranciers die wij wel kunnen tonen in de vergelijking, maar die je niet via ons kunt afsluiten. Heb je voor een energieleverancier gekozen bij wie je wel via Independer een contract kunt afsluiten? Dan kun je na de vergelijking direct een aanvraag doen. Je ontvangt dan van Independer een bevestiging. Vervolgens sturen wij je aanvraag door naar de gekozen energieleverancier. Zo makkelijk is het dus!

Stap over op de voordeligste energieleverancier

Wil je ook op een eenvoudige manier de voordeligste energieleverancier voor jouw huishouden vinden? Ga dan direct naar de Independer energievergelijker. Met onze hulp ben je een stuk voordeliger uit in 2019!