Is Independer echt een gratis energievergelijker?

Is Independer echt een gratis energievergelijker?

Ontdek het verdienmodel van Independer

Independer is als vergelijkingssite erg populair, omdat deze gratis zou zijn voor de consument. Maar klopt dat wel? Voor niks gaat de zon op. In andere woorden: voor vrijwel alles moeten we als consument geld neerleggen. Zeker als dingen populair zijn, goed lopen of als ze er nota bene voor zorgen dat we als consument geld kunnen besparen! Hoe kan het dan zo zijn dat het populaire Independer een gratis energievergelijker is?

Hiermee verdient Independer geld via jou

We kunnen al meteen verklappen: energie vergelijken via Independer is inderdaad gratis voor de consument. Daar is niks aan gelogen. Maar hoe komt deze vergelijkingswebsite dan uit de kosten? Ze moeten er toch íets aan overhouden? Misschien heb je wel eens gedacht dat energieleveranciers Independer stiekem wat geld toeschuiven. Zodat ze vaker ‘als beste uit de bus’ komen of zo. Maar ook dat is niet waar. Independer is onafhankelijk en transparant. Waar ze wél aan verdienen, is dat als je via Independer overstapt naar een nieuwe energieleverancier, laatstgenoemde Independer een vaste vergoeding/provisie geeft, per maand of per kwartaal.

Kom meer te weten over de provisie voor Independer

Omdat Independer als gratis energievergelijker graag open en eerlijk tegenover de consument staat, is de website ook erg transparant over de provisie die zij van energieleveranciers ontvangen. Waarom ontvangt Independer als gratis energievergelijker een provisie van een energieleverancier, als iemand daar een contract mee start? Omdat Independer veel meer is dan een gratis energievergelijker. Ruim 100 experts in energie onderhandelen uitvoerig met alle Nederlandse energieleveranciers, zodat er interessante contracten ontstaan. Met mooie voorwaarden en scherpe tarieven. Daarnaast staan zij voor elke consument klaar met advies en antwoorden. Er zijn ook energieleveranciers waarmee Independer niet om de tafel is gaan zitten. Deze energieleveranciers geven deze gratis energievergelijker dus ook geen provisie, als er een contract is afgesloten. Toch vermeld Independer deze leveranciers, premies en voorwaarden in haar resultaten. Kortom, eerlijkheid staat echt voorop bij deze gratis energievergelijker.

Vertrouw ook op Independer, de gratis energievergelijker

Wil jij ook ontdekken hoeveel kosten jij kunt besparen via Independer, de gratis energievergelijker? Bezoek deze website dan direct en vul je gegevens in. Jij weet nu immers ook dat Independer écht een gratis energievergelijker is!