Zwitserleven MaandSparen

Zwitserleven MaandSparen

Over Zwitserleven

De naam ‘Zwitserleven’  doet iedereen denken aan het Zwitserleven Gevoel. Dit gevoel roept beelden op van kunnen genieten en zaken goed geregeld hebben. Het is niet voor niets dat de uitdrukking zelfs in het Van Dale woordenboek staat! Dé pensioenverzekeraar van Nederland, dat willen wij zijn! Doel van Zwitserleven is om iedereen te helpen aan een financieel bewuste toekomst.

MaandSparen

Ongemerkt uw spaardoel bereiken? Met MaandSparen komt uw spaardoel steeds dichterbij! Met Zwitserleven MaandSparen spaart u een maandelijks vast bedrag van minimaal €100 en maximaal €1.000. U geeft eenmalig akkoord voor het uitvoeren van de opdracht en de rest gaat vanzelf. Kosteloos opnemen van uw spaargeld kan natuurlijk altijd. Zo vaak en zoveel als uit wilt.

Veilig Sparen

Start u met sparen via Zwitserleven? Uw spaarrekening wordt dan afgesloten bij ZwitserlevenBank. Uw spaargeld valt onder het Nederlandse depositogarantiestelsel en is hiermee tot € 100.000 gegarandeerd. De regeling geldt per persoon en per bank. Bij een rekening op 2 namen is het garantiebedrag dus maximaal € 200.000. ZwitserlevenBank is een handelsnaam van SNS Bank, daarom valt uw spaargeld onder de garantieregeling van SNS Bank. Dit betekent dat als u ook een rekening heeft bij SNS Bank u maar eenmaal in aanmerking komt voor het maximale garantiebedrag.

Voordelen van Zwitserleven sparen

Of u nu veel of weinig spaart bij Zwitserleven ontvangt u altijd hetzelfde rentepercentage. ZwitserlevenBank is een transparante bank met een consistent en stabiel rentebeleid. In plaats van tijdelijke stuntrente bieden wij u liever voor langere termijn een goede rente. U wilt natuurlijk geen risico lopen over uw spaargeld!

Laat een bericht achter

comment-avatar

*