De waarheid over de Euribor Hypotheekrente

Alternatieven voor Euribor

De Europese Centrale Bank (ECB) is bezig een alternatief te ontwikkelen voor de omstreden rentetarieven Libor en Euribor. Dit nieuwe rentetarief wordt in 2020 geïntroduceerd. De traditionele rentetarieven, waaronder Euribor, worden vaak gebruikt bij zeer grote bedragen aan schuldproducten over de hele wereld. Denk aan hypotheken en leningen. Echter, nadat er een paar jaar geleden een fraudeschandaal over deze die tarieven ontdekt werd, groeide de vraag naar een transparanter systeem enorm. Maar is Euribor echt zo fraudegevoelig? Lees meer in dit blog over de Euribor Hypotheekrente.

Dit wilt u weten over de Euribor Hypotheek

Euribor staat voor Euro Interbank Offered Rate. Met dit rentetarief (in Euro) kunnen Europese banken leningen aan elkaar verstrekken. Dit rentetarief wordt elke werkdag opnieuw vastgesteld (om 11.00 uur Central European Time). Sluit een bank een Euribor hypotheekrente af met een andere bank? Dan kunnen ze kiezen voor een looptijd van 1, 3, 6 of 12 maanden. De hoogte van deze hypotheekrente hangt van meerdere economische omstandigheden af. Een groot voordeel van de Euribor hypotheekrente is dat deze veel flexibiliteit en vrijheid biedt. Zo kan het tijdstip van aflossen zelfstandig gekozen worden. Bovendien is deze hypotheekrente vaak erg concurrerend! Dat er alternatieven gezocht worden, is daarom misschien niet geheel ideaal. Benieuwd naar welke mogelijkheden u nu nog heeft? Schakel een adviseur in die u hierover kan adviseren!

Voorwaarden van een goede adviseur

Wilt u ook genieten van deze mooie hypotheekrente? En wenst u ook uw vrijheid en flexibiliteit te behouden als u een lening afsluit? Laat u dan volledig, transparant en uitvoerig adviseren over de Euribor Hypotheekrente. Selecteer hiervoor een bewezen en betrouwbare adviseur. Zo’n adviseur:

  • Bezit jarenlange ervaring
  • Denkt uitvoerig met u mee
  • Biedt maatwerk oplossingen
  • Levert meerdere betalingsopties
  • Offreert een veelzijdig dienstenpakket

Ga direct op zoek naar een bedrijf dat u optimaal kan adviseren over de actuele zaken omtrent de Euribor Hypotheekrente.

Schakel zo’n bewezen en betrouwbaar adviseur in

Bent u benieuwd naar de voordelen, de eventuele risico’s en de toekomst van de Euribor Hypotheekrente? Wilt u weten of het verstandig is uw nieuwe woning te financieren met behulp van een Euribor hypotheek? Schakel dan een adviseur in vastgoed-, vermogens- en hypotheekzaken in. Hij of zij vertelt u graag meer over wat u op dit moment het beste kunt doen. Nu nog instappen in een Euribor hypotheek met een mooie rente? Of toch wachten op dat transparantere alternatief? Vraag het uitvoerig na bij een ervaren bureau. Wellicht dat u nu nog een mooie deal kunt sluiten met die aantrekkelijke Euribor hypotheekrente!

Laat een bericht achter

comment-avatar

*