Twee strategieën voor slim beleggen in vastgoed

Slim beleggen in vastgoed

Als u wilt gaan beleggen in vastgoed weet u misschien niet zo goed waar u moet beginnen. Dit is echter geen probleem; iedere ondernemer moet onderaan beginnen! Investeren in vastgoed staat nog steeds bekend als iets dat alleen de rijken onder ons doen, maar dat is tegenwoordig al helemaal niet meer waar! In dit blog vertelt Money Monster over twee strategieën om slim te beleggen in vastgoed. Lees meer!

Strategie 1: investeren voor de cashflow

Een optie is om geld te verdienen met vastgoed door het te gebruiken voor uw cashflow. Dit is de balans tussen de in- en uitstroom van uw geld. Bij deze strategie krijgt u om de zoveel tijd geld binnen door een investering. U kunt vastgoed, zoals flatgebouwen, huizen en appartementen, kopen en later voor een hogere prijs verkopen. Maar u kunt ook de gebouwen zoveel mogelijk in eigen bezit houden en (delen van) het gebouw verhuren. Hierdoor haalt u huuropbrengsten uit uw vastgoed. Houd er hierbij wel rekening mee dat uw vastgoed aantrekkelijk moet zijn voor huurders en dat het in goede staat is. U draait namelijk op voor de onderhoudskosten, niet uw huurders.

Strategie 2: investeren via crowdfunding

Een tweede optie is om te investeren via crowdfunding. Het leuke hiervan is dat u niet enorm vermogend hoeft te zijn om toch te kunnen beleggen. U kunt al met een klein bedrag instappen. Bovendien kunt u hiermee heel slim beleggen in vastgoed. U kunt hiermee namelijk heel makkelijk uw portefeuille zelf samenstellen, waardoor u uw risico’s ook heel goed kunt spreiden. U kunt hiermee dus eenvoudig beleggen zonder grote risicovolle investeringen te hoeven doen, en projectontwikkelaars kunnen met crowdfunding sneller het benodigde bedrag binnenhalen. Zo kunt u dus heel makkelijk beleggen en een leuk rendement behalen!

Laat een bericht achter

comment-avatar

*