Vergelijk dierenverzekeringen om geld te besparen

Het aanschaffen van een huisdier is altijd een grote beslissing. Het is namelijk van belang om te kiezen voor het juiste huisdier. De meeste mensen in Nederland hebben een hond en/of kat. Een hond moet wel elke dag worden uitgelaten. Voor sommige is dat een voordeel en voor de ander is dat weer een nadeel. Stel dat je niet elke dag thuis bent is het eigenlijk niet verstandig om een hond als huisdier te nemen. Dit zou betekenen dat je steeds iemand anders moet vragen om je hond uit te laten op deze dag. Stel nou dat je elke dag de hele dag thuis zit is het wel leuk om een hond te nemen als gezelschap, maar ook een goede reden om de deur uit te gaan. Een kat die blijft meestal alleen in huis, echter heb je ook katten die zelfstandig de straat op gaan en ook weer altijd thuis komen. Het is echter ook mogelijk om een konijn, cavia , vogel of zelfs een slang te nemen als huisdier. Het is belangrijk om deze huisdieren genoeg aandacht te geven en ook de juiste voeding geven zodat deze gezond blijft en zo lang mogelijk kan leven.

Veel mensen die lachen om het idee van een dierenverzekering. Er zijn namelijk niet veel mensen die eraan denken om hun dier te verzekeren, vooral niet in het buitenland. Echter is het handig om toch een dierenverzekering af te sluiten als dierenliefhebber.

Stel nou dat u een lieve kat heeft over gekocht van iemand. U weet nog niets over de gezondheid van deze kat door de informatie die u van de verkoper heeft gekregen. Als u deze kat niet direct verzekert en onverwachts allerlei ziekten, ongelukken en ongevallen heeft bent u verantwoordelijk voor de kosten hiervan. Een dierenartsconsult kan zo al gauw € 50 kosten en de bijbehorende medicijnen ook al gauw € 100. Dit betaalt u slechts voor 1 behandeling. Met een dierenverzekering kunt u dit bedrag alleen al dekken met de premie van 1 jaar. Een kattenverzekering kunt u namelijk al afsluiten voor gemiddeld 8 euro per maand. Dit is natuurlijk afhankelijk van de dierenverzekering die u heeft afgesloten.

Er zijn verschillende dierenverzekeringen die u kunt afsluiten. Op deze website kunt u onafhankelijk dierenverzekeringen vergelijken van OHRA, Petplan, HEMA, Inshared & Verzekeruzelf. Elke verzekeraar heeft weer verschillende pakketten waarbij de hoogte van het eigen risico steeds het verschil maakt. De meeste dierenverzekeringen worden afgesloten zijn als verwacht de hondenverzekeringen en de kattenverzekeringen. Op dierenverzekering-vergelijken.nl kun je gemakkelijk deze honden- en kattenverzekeringen vergelijken op basis van premie, dekking (eigen risico) en maximaal vergoed bedrag.

Het geeft een goed gevoel als je huisdier is verzekerd. Hiermee weet je zeker dat je niet ineens duizenden euro’s hoeft uit te geven aan je huisdier als deze ziek is of een ongeluk of ongeval heeft gehad.

Laat een bericht achter

comment-avatar

*