Centauro Real Estate

Centauro Real Estate B.V. is een bedrijf dat internationaal vastgoed ontwikkelt. Er zijn twee bijzonderheden met de aanpak van Centauro Real Estate:

  • Zij ontwikkelen alleen vastgoed in het top segment en op unieke locaties;
  • De projecten zijn gekoppeld aan het CIP. Dat is Citizenship bij Investment.

Centauro geeft obligaties uit om de projecten te kunnen financieren.

Projectlocatie

Centauro real estate investeert in AntiguaCentauro Real Estate ontwikkelt momenteel een voormalig hotel dat was gericht op de bovenkant van de markt op het eiland Antigua. Het hotel is 5 jaar geleden gesloten vanwege persoonlijke omstandigheden van de eigenaar. En dat is jammer want het hotel is werkelijk uniek en zo ook de locatie waar het is gelegen. Witte stranden, fel blauwe zee omringd met mooie palmen. Een tropische locatie om je vingers bij af te likken.

Het hotel en de faciliteiten moeten een fikse opknapbeurt krijgen, waarna het de oude grandeur snel weer terug kan krijgen. In plaats van als hotel te dienen, worden woningen appartementen gerealiseerd voor gefortuneerde mensen uit landen zoals China, Rusland en de Arabische landen. Behalve dat de locatie alleen al in staat moet zijn om voldoende kopers te trekken, biedt de aankoop van een woning deze mensen nog een extra voordeel: een extra paspoort!

Citizenship by Investement Programma

Centauro Real Estate heeft een gat in de markt ontdekt met het Citizenship by Investment Programme(CIP). Dat houdt in dat met de aankoop van vastgoed of door het doen van investeringen in een land, er een extra paspoort van dat land kan worden verkregen. Ook Nederland heeft een CIP. Zo’n 2e paspoort is natuurlijk extra aantrekkelijk voor personen uit een land zoals Rusland, Syrië, China of andere landen waarbij het verstandig is vermogen buiten het eigen land zeker te stellen.

Behalve mooi vastgoed, een mooie vakantiebestemming krijgt de doelgroep er dus ook een 2 e paspoort bij.

De obligaties

Centauro Real Estate heeft een obligatielening uitgegeven om het project te kunnen realiseren van € 2.225.000. Inleggen is mogelijk vanaf € 10.000,- en het het rendement is 8,1%. De obligatie heeft een looptijd van 36 maanden. Hier kan u het informatiememorandum opvragen.

Centauro Real Estate Ervaringen

De onderneming is opgericht door mensen met een achtergrond in het ontwikkelen van vastgoed. De lening is geopend sinds 1 december 2013. De service en communicatie verloopt prima. Er wordt veel geschreven over de risico’s van investeren in de obligaties van Centauro Real Estate. Daar valt echter helemaal niets over te zeggen op dit moment. In algemene zin is het risico van een Centauro obligatie natuurlijk hoger dan dat van een Staatsobligatie. Maar daar staat dan ook tegenover dat het rendement hoger is, dan de de negatieve rente die momenteel op een staatsobligatie wordt toegekend.

 

 

 

 

Laat een bericht achter

comment-avatar

*