Besparen op vaste lasten

 Aanbieders en prijzen vergelijken

Heeft u al uw vaste lasten weleens op een rijtje gezet? Als u al die kostenposten onder elkaar ziet, beseft u misschien pas hoeveel geld het kost om in uw levensbehoeften te kunnen voorzien.Het NIBUD geeft daarop goede voorlichting.

Abonnementen, verzekeringen, hypotheken; we hebben het allemaal nodig, maar goedkoop is het niet. Daarom is het fijn om op deze grote uitgaven zoveel mogelijk te kunnen besparen, terwijl u wel voldoende wordt voorzien in uw wensen, eisen en behoeften. BudgetMax biedt u de mogelijkheid om alle aanbieders van abonnementen, verzekeringen en hypotheken op een rijtje te zetten en op die manier te vergelijken waar en wat u precies kunt besparen op uw uitgaven.

 

Vergelijken wat u maar wilt

Ieder individu en ieder gezin heeft andere behoeften. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom kunt u uw vergelijkingen aanpassen op uw persoonlijke informatie. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de lasten voor uw internetabonnement te vergelijken met de kosten die andere aanbieders hiervoor in rekening brengen. Of misschien denkt u wel dat u kunt besparen op uw telefoonrekening. BudgetMax helpt u vergelijken wat u maar wilt. Dit geldt ook voor zorgverzekeringen, autoverzekeringen en reisverzekeringen.

 

Aangepast op uw persoonlijke situatie

BudgetMax helpt u graag op uw vaste lasten te besparen door de aanbieders van verzekeringen, abonnementen en hypotheken samen met u op een rijtje te zetten. Deze vergelijking passen we volledig aan op uw persoonlijke situatie, wat resulteert in een vergelijking op maat. Een goede vergelijking kost wat tijd, maar het kan erg veel geld besparen wat u vervolgens kunt gebruiken voor veel leukere dingen dan de vaste lasten. Ziet u soms ook door de bomen het bos niet meer? BudgetMax helpt u graag bij het maken van een vergelijking die bij u past.

Laat een bericht achter

comment-avatar

*